Egy fiókban lelt rá egy közel fél évszázados Disney World belépőre a 25 éves TikTok-sztár, Matthew Ables. A fiatal férfinak több sem kellett, repülőre ült és megpróbált bejutni a vidámparkba a 46 éves jeggyel.

Jóval a születése előtt óta egy fiókban porosodott Matthew Ables TikTok-sztár otthonában egy Disney World-belépő, amelyet 46 évvel ezelőtt mindössze 8 dollárért, mai árfolyamon 2800 forintért vásároltak a szülei. Ez az összeg ma nagyjából 37.64 dollárt, vagyis 13 ezer 400 forintot ér, ám ma ennek több mint a négyszeresébe, 164 dollárba (58 ezer forintba) kerül egy belépő.

Miután Ables megvizsgálta a jegyet és rájött, hogy azt sosem érvényesítették és lejárati dátum sem szerepel rajta, ezért úgy döntött, hogy az értékkülönbség ellenére megpróbál bejutni vele az orlandói Disney Worldbe. Repülőgépre szállt és egészen Floridáig utazott, ahol elejétől a végéig videóra vette, hogy sikerült-e bejutnia a varázslatok birodalmába.

Ables az érkezésekor az ügyfélszolgálati irodába vette az irányt, ahol egy sor pecsétet nyomtak a jegyre, majd elvitték azt. A 25 éves influenszer néhány pillanat múlva teljesen ledöbbent, amikor

az ügyintéző egy sárga belépőkártyával tért vissza, amelyet a férfi a jegyért cserébe kapott, és amellyel végül bejutott a parkba.

„Nem hiszem el, hogy ez valóban működött” – mondja Ables a felvételen, miközben felsétál a Disney World bejáratánál lévő kastélyhoz. A People magazin szerint a férfi később megpróbálta visszakérni a 46 éves jegyet, hogy megtarthassa azt emlékbe, de a Disney már nem adhatta ki neki a belépőt.

@matthewables I tried getting into Disney World using a 46 year old ticket #disneyworld #disney #themepark #funny #fyp ♬ original sound - Matthew Ables

(Borítókép: Mickey egér figurája köszönti a floridai Disney World látogatóit nem messze az egyik bejárattól. Fotó: Getty Images)