Az Instagramon 2023-ban legtöbb kedvelést szerzett Airbnb-szálláshelyek között megtalálhatók chilei, indonéz, mexikói, Costa Rica-i, olasz, kanadai és ausztrál helyszínek, amelyek lenyűgöző természeti környezetben, egyedi kialakítással, és különleges élményeket ígérő szolgáltatásokkal csábították az utazókat.

2023-ban az Instagram-felhasználók körében igazi kedvencekké váltak bizonyos Airbnb-szállások, amelyek nemcsak kényelmet kínáltak, hanem egyedi és lenyűgöző lokációkon helyezkedtek el. Az Airbnb összeállított egy listát azokról a helyekről, amelyek a legtöbb kedvelést kapták az Instagramon.

Quintay Casablanca, Chile

Egy békés, egyszobás apartman, amely Santiago városától 90 percre helyezkedik el, vízparton, sziklák és zöldellő kertek között, 7968 lájkot gyűjtött az Instagramon.

Eco Bamboo House, Indonézia

Az Eco Bamboo ház egy Bali szigetén, Ubud városától 25 percre elhelyezkedő luxusvilla, amely két hálószobával és egy privát medencével büszkélkedhet, és 6888 lájkot kapott az Instagramon.

Jungle Home, Mexikó

Tulum városában található három hálószobás apartman, amely egy nyugodt, madárcsicsergéses környezetben helyezkedik el, rövid távolságra a tengerparttól és a belvárostól. Ez a szálláshely 6651 kedvelést gyűjtött az Instagramon.

Ocean View Villa, Costa Rica

Santa Teresa tengerpartjánál északra található ez a modern luxusvilla, amely tágas hálószobákkal, terasszal és sós vizes medencével büszkélkedik, biztosítva a vendégek számára a kényelmet és a pazar kilátást.

Tuscan Tree House, Olaszország

Toszkánában, Firenze külterületén található ez a modern faház, amely kifejezetten ideális romantikus utazásokra. Felszereltségébe tartozik egy teniszpálya és egy medence, amelyek tökéletes kikapcsolódást nyújtanak a vendégeknek.

Lagoon Float Camp, Kanada

A Clayoquot Sound rezervátum öreg erdőinek közepén helyezkedik el ez a különleges szálláshely, amely egy fűthető sátorral és szaunával rendelkezik, így kiváló választás a természetkedvelő vendégek számára.

Upstate A-Frame, Egyesült Államok

A Hudson-völgy szívében található ez a természet közepén elhelyezkedő ház, amely három hálószobával rendelkezik és túraútvonalakkal van körülvéve, így kiválóan alkalmas a természetet és a nyugalmat kedvelő vendégek számára.

Chic Log Cabin, Egyesült Államok

New Yorktól kétórányi autóútra található ez a vízparti házikó, amelyet kandallóval és szaunával szereltek fel, így tökéletes helyszín az olyan meghitt programokra, mint az olvasás és társasjátékozás.

Tanglebloom Flower Farm Glamping, Egyesült Államok

Vermontban található ez az üvegtetős kabin, amely tökéletes a csillagok megfigyeléséhez. Szabadtéri konyhával és pezsgőfürdővel szerelték fel, így ideális választás romantikus elvonulásokhoz a természet közelségében.

Meditative Beachfront Retreat, Ausztrália

Melbourne-től délkeletre található ez a mészkősziklákkal körülvett privát házikó, amely környezettudatos kialakítással büszkélkedik és a minimalizmusra fókuszál.

(Borítókép: Az Airbnb logója egy iPhone képernyőjén. Illusztráció: Getty Images)