Nem mindennapi élményben lehetett része egy amerikai turistának Indonéziában: miután a vállára csábított egy majmot, a nőstényt egy hím követte. A többi már történelem.

Mindnyájunk életében akadnak olyan élmények, amelyek bár kiváló sztoriknak bizonyulnak egy sörözős alkalmával, inkább azt kívánjuk, bárcsak kimaradtunk volna belőlük. Nagyjából így érezhet az az amerikai férfi is, aki az indonéziai Ubud majomrezervátumában tett látogatást nemrég és egy megnyerő Insta-fotó reményében a vállára csábított egy majmot. Mint kiderült, nem kellett volna.

Bár az Insta-fotó kétségkívül különlegesre sikerült, nem úgy, ahogy azt a fiatalember várta: a vállára ugró nőstény majmot ugyanis egy hím követte és ott helyben elkapta őt egy légyottra. A férfi feje ekkor már csak támaszul szolgált az elöl elhelyezkedő nőstény számára, miközben a turisták tekintete egytől egyig a szerencsétlen amerikai pacákra szegeződött.

Nem ez az első eset, hogy egy turista valamely testrészén élik ki egymással a vágyaikat a szemtelen majmok. Nemrég egy fiatal nőt videóztak le, miközben a térdén esett hasonlóan egymásnak két apró emberszabású. Ha tovább nézi a fentebb beágyazott videót, ezeket a képsorokat is láthatja.

(Borítókép: Turista, vállán egy majommal. Illusztráció: Getty Images)