Egy diáklány 144 millió forintot gyűjtött össze egy hajléktalannak, aki alig akarta elhinni mi történik vele.

Egy hajléktalan férfinak, aki csak egy forró teára vágyott, fogalma sem volt, mennyire megváltozik az élete, amikor találkozott Sanai-al, egy fiatal lánnyal. A segítőkész lány nem csak teát vett neki, de a gyógyszereit is kifizette, és még egy hotelszobát is foglalt neki egy éjszakára. 

Nem sokkal később már mint egy családtagra tekintettek egymásra, Sanai „bácsiként” emlegette a férfit, aki őt „Angyalnak” hívta. Sanai nem állt meg itt: adott neki pénzt, megosztotta a telefonszámát és még egy adománygyűjtő oldalt is létrehozott a TikTokon, hogy segítsen Alonzónak.

Sanai bár csak egy diák volt, de mindent megtett, hogy segítsen a hajléktalannak, akinek élete mélyen megérintette. Aztán történt valami hihetetlen, a videója futótűzként terjedt el és egy GoFundMe kampányon keresztül több mint 144 millió forint gyűlt össze Alonzo számára, így új reményt kapott az újrakezdéshez. 

Mikor Sanai másnap meg akarta osztani az örömhírt Alonzóval, döbbenten tapasztalta, hogy a férfi eltűnt. Végül egy templomban találta meg, és megkérte, maradjon vele. Amikor elmondta, mennyi pénz gyűlt össze, Alonzo alig hitt a szemének. A következő videóban már egy boldog férfi látható, ahogy új ruhákat és egy mobiltelefont vásárol magának.

Sanai hálásan köszönte meg mindenkinek a támogatást, és megígérte, hogy bölcsen fogja felhasználni a pénzt Alonzo javára.

Azt akarom, hogy Alonzo a legjobb ellátást kapja

– mondta, ígérve, hogy folyamatosan beszámol majd Alonzo új életéről.

(Borítókép: hajléktalan férfi az utcán, aki segítséget kap a nőtől. Illusztráció: Getty Images)