Londoni pletykák szerint Kerkez Milos, a magyar labdarúgó, felkerült a Chelsea FC lehetséges nyári szerzeményei közé.

Hoppá! Úgy tűnik, magyar futballistánk, Kerkez Milos került a nagy Chelsea FC célkeresztjébe! A londoniak állítólag már a nyári szünetre készülnek, és a bevásárlólistájukon a Bournemouth védője is szerepel.

A pletykák szerint a Premier League középmezőnyében elhelyezkedő Chelsea nagy dobásra készül 2024 nyarán, és Kerkez Milos lehet az egyik olyan játékos, akit szívesen látnának a kék mezben.

A csapat edzője, Maurizio Pochettino állítólag egy bőkezű, 90,8 milliárd forintos költségvetéssel indul neki az átigazolási szezonnak, hogy erősítse a csapatát.

A Chelsea első számú célja a védelem bal oldalán egy kanadai csillag, Alphonso Davies lehetett volna, de úgy hírlik, ő inkább a Real Madrid felé kacsingat. Így a figyelem egyre inkább Kerkez Milos felé fordul, akiről a caughtoffside.com azt írja, hogy bár még fiatal, de már most hatalmas tehetség, és tökéletesen illene a Chelsea stílusába.

Bár a magyar játékos átigazolása még nem biztos, a Chelsea állítólag már figyeli a fejleményeket. Ez azt jelenti, hogy Milos lehet, hogy hamarosan a Premier League egyik topcsapatában találja magát, ami óriási lépés lenne a karrierjében.

Az biztos, hogy a magyar futballrajongók szorítani fognak érte, hogy ez az álom valóra váljon. Kerkez Milos már bebizonyította, hogy van helye a nagyok között, és ha a Chelsea tényleg lecsap rá, az nem csak neki, hanem a magyar futballnak is nagy hasznára válna.

(Borítókép: Kerkez Milos. Fotó: Getty Images)