A visszatérő műsor a korábban ott felfedezett sztárokat is megihlette, akik meghatóan emlékeztek vissza pályájuk kezdetére.

Megasztár

A magyar zenei élet meghatározó alakjai egykoron a Megasztár színpadáról indultak el hódító útjukra. Tizenkét év szünet után a TV2 bejelentette, hogy 2024-ben újra visszahozza a népszerű tehetségkutató műsort, amely sokak számára életre szóló lehetőséget és sorsfordító fordulatot jelenthet.

A műsor legendás felfedezettjei, mint Tóth Vera, Király Viktor, Kökény Attila, Caramel, Oláh Ibolya, Radics Gigi és Tolvai Reni, életük egyik legmeghatározóbb pillanataként írták le a Megasztárban töltött időt. Caramel, aki annak idején segédmunkásként jelentkezett a műsor második évadába, elmondta, hogy még ma is drukkot érez, amikor a kezdetekre gondol.

2005-ben minden megváltozott

– emlékezett vissza az énekes, aki a Megasztárban aratott sikerétől kezdve az ország egyik legkedveltebb előadójává vált. Oláh Ibolya minden egyes színpadi fellépését kihívásként élte meg, Radics Giginek és Tolvai Reninek pedig hatalmas meglepetést jelentett, hogy megnyerték a versenyt. Mindketten hálásak a műsornak, amiért az megalapozta a zenei karrierjüket. Rajtuk kívül Dér Heni és a nagy valószínűséggel az idei évben is visszatérő műsorvezető, Tilla Attila is izgatottan várja az új évadot. Tilla számára ez a műsor különleges jelentőséggel bír, hiszen a tehetségkutatók világa különleges szakmai kihívást jelent a televíziózásban.

A műsor korábbi szériái bizonyították, hogy valódi tehetségeket képesek felfedezni, akik később az ország zenei életének meghatározó alakjaivá válhatnak. A TV2 ígérete szerint a 2024-es évad nemcsak a felfedezésről, hanem a zenei innovációról és a művészi fejlődésről is szól majd, így a Megasztár újra a magyar zenei élet egyik legfontosabb eseménye lehet. 

Szente Vajk

Vasárnap este új fejezettel bővül a Mutasd a hangod! műsor története, Dér Heni mellett ugyanis Szente Vajk csatlakozik a nyomozók csapatához. A sokoldalú művész, aki számtalan meghallgatáson vett már részt a karrierje során, izgalmas kihívásokkal nézett szembe a műsorban. A Mokkában a rendező elárulta, hogy bár előképzettsége adott némi előnyt a hangok felismerésében, a feladat mégis bővelkedett meglepetésekben.

Az ember azt gondolná, hogy az évek alatt szerzett tapasztalat elegendő lesz minden helyzetben, de a Mutasd a hangod! egy teljesen más terep

– mutatott rá Vajk, majd hozzátette: a műsor különleges formátuma és a versenyzők új kihívások elé állították. „Voltak pillanatok, amikor biztos voltam a dolgomban, és végül mégis meglepett az eredmény” – árulta el a műsorról.

Szente Vajk beismerése szerint bár nem minden tippje bizonyult helyesnek, örömét lelte a játékban és büszke arra, hogy hozzájárulhatott a versenyző párok sikeréhez.

Volt olyan előadó, akit sikerült helyesen azonosítanom, és ezek a pillanatok különösen büszkévé tettek.

(Borítókép: Till Attila a Megasztár egykori versenyzőjével. Fotó: TV2)