Egy hatkerekű Hummer jelent meg az utakon, ami olyan, mint egy sportautó, és mindenkit lenyűgöz a különleges kinézetével.

Az autóiparban időről időre felbukkan egy-egy modell, ami teljesen újradefiniálja, mit is jelent igazán feltűnőnek lenni az utakon. A legfrissebb példa erre egy rendkívül látványosan megépített Hummer, ami még menőbb, mint bármelyik előtte, és hat kerekével úgy néz ki, mintha egy sportkocsi lenne.

A Hummer márka önmagában legendásnak számít a robusztus és egyedi járművei miatt, különösen az első generációs H1 modellel, amely eredetileg katonai célokra készült. Ez a típus a mai napig az USA hadseregének szolgálatában áll, köszönhetően annak félelmetes megjelenésének és páratlan technikai képességeinek. A civil piacon való megjelenése óta a Hummer H1 egyfajta státuszszimbólummá vált, amelynek első híres tulajdonosa Arnold Schwarzenegger volt, aki tökéletesen beleillik ebbe a karakteres és erőteljes stílusba.

Most azonban egy új tuning modell került elő, amely minden eddigi Hummert felülmúl. Nehéz szavakat találni erre a hatkerekű csodára, amely olyan, mintha egy sportautó és egy terepjáró keresztezéséből született volna. Ez a különleges jármű újraértelmezi a Hummer márka örökségét, miközben egy teljesen új dimenziót nyit a luxus és a teljesítmény világában.

(Borítókép: 6X6 Hummer. Fotó: Youtube)