Nem mindennapi, ám annál bohókásabb módszert választott egy amerikai pár az értelmetlen veszekedések elkerülésére. A különös praktikát a követőikkel is nagy örömmel megosztották.

Röpködő tányérok, szentségelő szomszédok és álmatlan éjszakák: a veszekedéseket sok esetben a használati tárgyaink, a körülöttünk lévők, de legfőképp mi magunk szenvedjük meg. Éppen ezért fontos, hogy kidolgozzunk egy hatékony módszert arra, hogy csillapítsuk a kedélyeket. Ez egy amerikai párnak jobban sikerült, mint azt bárki gondolná, a nem mindennapi praktikát pedig megosztották a TikTok-követőikkel. Mint azt Annie Turner és Austin Lebeau a videójukban elárulták, az ötlet eredetileg egy viccnek indult, ők azonban a gyakorlatban is alkalmazni kezdték a „kétfontos” módszert.

Ennek lényege, hogy ha valamilyen kicsinyes dolgon kapnak össze, akkor egyikük feltesz a fejére egy papírcsákót, ezzel elvéve a veszekedés élét.

A különös praktikát azért nevezik kétfontos módszernek, mert egy csákó nagyjából annyiba kerül, ami átszámítva nagyjából ezer forint. A pár nagyjából öt hónapja alkalmazza ezt a taktikát, aminek köszönhetően saját bevallásuk szerint sokat javult a kapcsolatuk. Austin úgy véli, minden elköltött centet megért az ötlet.

„Amikor Austin először mondta, hogy vegyem fel a partisapkámat, nem akartam, de miután azt mondta, hogy kérlek, felvettem, aztán egyszerűen nem bírtam ránézni. Amikor végre sikerült, mindketten nevetni kezdtünk, és ez lecsillapította a beszélgetést. Amikor úgy érezzük, hogy itt az ideje rendesen kommunikálni, akkor levesszük” – magyarázta a felvételen Annie, felhívva rá a figyelmet, hogy egy csákóval a fejükön nehéz komolyan venni a helyzetet, így pedig a haragjuk is könnyebben elszáll. Ha azonban mégsem válna be, a biztonság kedvéért egy bohócorrot is tartanak otthon.

@annielace73

like genuinely how can you keep arguing in a party hat

♬ original sound - Annie🧚🏼‍♀️

„Tényleg lenyugtatja a kedélyeket az értelmetlen és kicsinyes viták alatt. Nem könnyű koncentrálni, dühösnek vagy zaklatottnak lenni olyankor, amikor te vagy a párod ilyesmit visel. Szerintem sokat fejlesztett a kommunikációnkon és jobb párrá váltunk általa” – szögezte le Austin.

(LADBible)

(Borítókép: Veszekedő pár. Illusztráció: Getty Images)