Évi 23 millió forintos bevételt ígér egy álomállás, amelynek lényege, hogy be kell utaznia a világot, végigkóstolnia az ötcsillagos szállodák menüsorát és értékelést írnia a szolgáltatásokról. A busás fizetést az út finanszírozásán felül kapja a szerencsés pályázó.

Nem mindennapi munkalehetőséget kínál a londoni székhelyű Velloy exkluzív közösség, amely rendszeresen bennfentes hírekkel szolgál a tagjainak a legújabb trendekről, legyen szó filmről, divatról vagy épp utazásról. A prémium belépőkártyákkal is foglalkozó vállalat hirdetése szerint egy luxusszoba-szerviz értékelőt keresnek, akinek világszerte kellene értékeléseket írnia a felsőkategóriás szállodák szobaszervizének minőségéről.

Az elvárások szerint a szerencsés pályázónak legalább havi négy szállodai tartózkodást kell véleményeznie, beleértve a szobaszerviz hatékonyságát, a különböző menüajánlatokat, a minőséget és az ár-érték arányt. A munkáját fotókkal kell illusztrálnia és a bejegyzéseket posztolnia a közösség tagjainak a Velloy alkalmazásában.

Mindezért cserébe a munkát elnyerő személy nemcsak a top szállodák kényelmét élvezheti, hanem mindenhova első osztályon utazhat, finanszírozzák a teljes fogyasztását, kap költőpénzt, valamint évi 23 millió forintnak megfelelő fizetést, ezen kívül magával vihet plusz egy főt, akinek szintén a cég állja a kiadásait.

A jelentkezéshez nem szükséges semmilyen végzettség, csupán „az ételek, az utazás és az élet finomabb dolgai” iránt tanúsított szeretet szerepel az elvárások között, valamint érvényes útlevél, kiváló angol nyelvtudás, és legalább 21. betöltött életév. A jelentkezők 2024. május 9-ig pályázhatnak ezen a linken.

(Borítókép: Útlevél és pénz egy férfi kezében egy utazás során. Illusztráció: Getty Images)