Heidi Agan elárulta, milyen érzés Katalin hercegné bőrébe bújni, ugyanakkor cáfolta azokat a híreket, hogy ő szerepelne a közelmúltbéli felvételeken.

Heidi Agan úgy néz ki, mint Katalin hercegné ikertestvére, ezt kihasználva pedig abból is él, hogy a hercegnének adja ki magát azt állítva, hogy ő az előkelőség legjobb hasonmása. Az emberek azért fizetnek neki, hogy megjelenjen rendezvényeken, vagy televíziós műsorokban villantson egy kis hercegnős eleganciát.

Heidi Agan története 2012 körül kezdődött, amikor az emberek elkezdték neki megjegyezni, hogy a megszólalásig hasonlít Katalin hercegnére. Ezek után gondolt egyet, hogy megpróbálja hasonmásként megkeresni a napi betevőt. Azóta nemcsak külsőleg próbál hasonlítani Katalinra, hanem igyekszik a modorát, a beszédstílusát, sőt még a hajviseletét is lekopírozni.

Elég sok időt töltök azzal, hogy tanulmányozom Katalint, figyelem, hogy hogyan viselkedik, mit mond, hogyan mondja

– mesélte Agan egy interjúban. Hozzátette, hogy a hercegné hajviseletének lemásolása igazi kihívást jelent a számára, de ez csak még jobban motiválja.

Nemrégiben aztán felröppent a pletyka, hogy Heidi Agan lehet az a személy, akiről a közelmúltban felvételeket készítettek. Az állításokat azonnal cáfolta a hasonmás.

„Nem én vagyok azon a videón, srácok. Én csak Katalin hercegnének adom ki magam, de az igazi Katalin és Vilmos szerepel a videón. Hagyjuk már a hercegnét békén, biztos vagyok benne, hogy hamarosan visszatér” – magyarázta Agan, utalva a számos Katalinról szóló pletykára és azok ártalmasságára. Hangsúlyozta továbbá, hogy nem szeretné, ha bárki is rosszul érezné magát miatta. Bár élvezi, hogy Katalin hercegné másaként léphet fel, fontos számára, hogy tiszteletben tartsa a valódi hercegné és a királyi család magánéletét.

(UsMagazine)

(Borítókép: Heidi Agan, Katalin hercegné hasonmása. Fotó: Getty Images)