Idén 28 éve, hogy egy világ ismerte meg a minnesotai születésű sziámi ikerpárt, Abby és Brittany Henselt, amikor mindössze hatéves korukban Oprah Winfrey műsorában vendégeskedtek 1996-ban. Az ikrek azóta felnőttek és mint az nemrég kiderült, néhány évvel ezelőtt össze is házasodtak egy férfival.

Abby és Brittany Hensel nevét először 1996-ban ismerte meg a nagyvilág, amikor 6 éves korukban feltűntek az Oprah Winfrey Show-ban. Évekkel ezután saját valóságműsort kaptak a TLC-n, így a nézők betekintést nyerhettek a hétköznapjaikba és egyéb kalandjaikba. Többek között az európai utukat is nyomon követhették a rajongók, valamint azt is láthatták, ahogy pedagógiai diplomát szereznek vagy éppen autót vezetnek. A testvérpár jelenleg általános iskolás tanárnőként tevékenykedik a szülőállamában – immáron boldog feleségként.

Március 28-án kerültek elő nyilvános adatok Abby Hensel és az ápolóként dolgozó veterán, Josh Bowling 2021-ez házasságáról, amelynek ugyanolyan lényegi szereplője Brittany Hensel is.

Bár a testvérpár tagjai a felsőtestüknél összenőttek, mindketten a saját testfelüket uralják. Néhány vonásuk is eltér, Brittany például egy kicsit alacsonyabb, a vádlija azonban erősebb, hiszen rengeteget áll lábujjhegyen. A különbözőségeik ellenére Bowling mindkettejük szereti, és bár a nem mindennapi házasság jogi vitákhoz vezet, a 2021-ben frigyre lépett pár boldogabb mint valaha.

@abbyandbrittanyhensel #happy #love #lovestory #forever #marriage ♬ Streets - Doja Cat

A házasságkötés jogi hátterét néhány Reddit-felhasználó is próbálta megfejteni, egy felhasználó például felhívta rá a figyelmet, hogy hivatalosan csak az ikerpár egyik tagja mondhatta ki a boldogító igent a férfinak, így törvény szerint a testvérpár másik fele bármikor hozzámehet valaki máshoz. Ez a veszély azonban egyelőre nem fenyegeti a párost, hacsak néhány év múlva az egyikőjük nem akarja elhagyni Bowlingot. Szintén fogós kérdés, mit csinálnak vajon akkor, ha veszekednek.

(LADBible)

(Borítókép: Abby és Brittany Hensel. Fotó: Northfoto)