Nem mindennapi kikapcsolódási forma részleteiről rántotta a leplet nemrég egy nyitott kapcsolatban élő külföldi pár. Bella és Jase rendszeresen tölti a vakációját egy óceánjárón, ráadásul nem is akármilyenen: egy swinger hajón foglalnak kabint minden évben.

Az óceánjáró hajókon rengeteg élményen osztoznak az utasok, akad azonban egy járat, amelynek lakói a partnereiken is: egy külföldi pár, Bella és Jase nemrég a TikTok-csatornáján mesélt a legforróbb nyári kalandjukról, amelyet minden évben megismételnek. A Celebrity Summit óceánjáró nem szokványos hajó: fő profilja a swinger, így az oda foglaló párok feltett célja, hogy felhőtlenül élvezhessék nyitott kapcsolatukat, miközben kettesben is elvonulhatnak a kabinjukba. Bella és Jase legutóbb már harmadjára foglalt a hajóra, amelynek az utaskapacitása 2 ezer 218 fő, így bőven akadnak potenciális jelöltek a legalább egy hetes kiruccanás során.

A pár felvételeket is mutatott a hajóról az egyik videójában, a nézőknek pedig már rögtön az elején feltűnhet egy hatalmas tér, padlóra pakolt, felhúzott matracokkal. A hajónak ezen részeit játszószobáknak nevezik.

Bella a felvételen a párjával közös kabinját is megmutatta, amelynek az ajtaján egy ananász szimbólum lógott fejjel lefelé. Ez a közösségen belül annak a jele, hogy a kabin lakói nyitottak a „párcserére”. A hajótársaság a kínált üdüléseket a jövendőbeli ügyfeleinek úgy reklámozza, mint „életük legfelemelőbb buli-nyaralását”.

"A paradicsomi karibi kikötők és a tengeren töltött napok között olyan epikus szórakozás vár önre, amit csak akkor tud elhinni, ha megtapasztalja. Fedezze fel azokat a pontokat, ahol a bikinifelső opcionális, vagy látogassa meg a játszószobákat és azokat a részeket, ahol az öltözék viselése opcionális. Élvezheti továbbá a tematikus medencés partikat, a különböző merész elfoglaltságokat, a csábító workshopokat, a kitűnő DJ-ket és a tematikus estéket. Mindezzel izgalmas, új magasságokba emeljük, ám hogy mit és milyen gyakran csinál, a döntés csak önön múlik” – áll a hirdetésükben. A nem mindennapi óceánjáróra fejenként 139 dollártól, vagyis 50 ezer forinttól kezdődik egy éjszaka, míg a legdrágább csomag hat főre szól és éjszakánként 30 ezer dollár, mai árfolyamon 10,8 millió forint.

(LADBible)

(Borítókép: Óceánjáró hajó. Illusztráció: Getty Images)