Nem kevesebb, mint 135 centiméter hosszú lábaival az amerikai Maci Currin a világ leghosszabb lábú nője, ám ez a világrekord aligha okoz neki örömöt: a 21 éves fiatal nőnek rengeteg gondja akad, ha randevúra kerül a sor.

Maci Currin négy éve tartja a leghosszabb lábú nő világrekordját. A magassága 2 méter 8 centiméter, az egyik lába 135,38, míg a másik 134,11 centi. A 21 esztendős fiatal nő a méretei miatt nagyon nehezen tud randevúzni, ugyanakkor a saját nehézségei ellenére úgy érzi, az a feladata, hogy más magas nőket erősítsen a történetével.

„Rengeteg vegyes reakciót kapok, de számítok is rájuk. Ha valaki nem kedvel, az csak azért van, mert nem értik a helyzetemet. Mindig mindenkinél magasabb voltam legalább egy fejjel már az óvoda óta. Később, második osztályos koromban előfordult, hogy a játszótéren játszottam és valaki megkérdezte tőlem, hogy középiskolás vagyok-e, mert már annyira magas voltam. Akkoriban gyűlöltem, hogy ekkora vagyok, mert ez volt az egyetlen ok, ami miatt a gyerekek szekáltak. Egyesek ma is Slandermannek hívnak a nyakigláb démonról elnevezett horrorfilm után, ellenben gyakran neveznek gyönyörűnek is és arról kérdeznek, hogy modellkedem-e. A legnagyobb előnye annak, hogy ilyen magas vagyok, hogy senki sem olyan mint én. Egyedülálló vagyok. Több mint 2 méteres magassággal az a feladatom, hogy más magas nőknek is erőt adjak” – szögezte le Maci Currin, aki a magabiztossága ellenére is elbizonytalanodik néha, a férfiakkal ugyanis meggyűlik a baja. Mint azt elárulta, nem szeretnek nyilvánosan csókolózni vele a magasságkülönbség miatt.

„Jelenleg nem érdekel a randizás. Minden alkalommal, amikor elmentem egy találkára, különösen olyan férfiakkal, akik jelentős mértékben alacsonyabbak voltak nálam, egyszerűen nem éreztem jól magam.

Mintha szégyelltek volna engem

– árulta el a fiatal nő, aki pasin kívül ruhát is nehezen talál. „Többnyire az American Tall-ban vásárlok, de még ott sincs elég nadrág, amely illene rám. Egyedi méretre kell készíttetnem, viszont a farmer darabja 250 dollár (90 ezer forint) körüli összegbe kerül. Nem szülöm a pénzt, szóval csak két farmerem van, amely rendesen passzol” – magyarázta egy videójában Currin.

A 21 éves lánytól az elmúlt négy évben senkinek sem sikerült elnyernie a világ legmagasabb nője címet, ám Currin egyáltalán nem bánná, ha végre átadhatná valakinek.

„Ennek a címnek többé semmi jelentősége nincs a számomra. Ez már a múlt. Ha valaki szeretné elnyerni tőlem, annak nagyon örülnék!”

(LADBible)

(Borítókép: Nő piros bikini alsóban egy tengerparton, háttérben egy férfival. Illusztráció: Getty Images)