Harry Kane három gyermeke kórházba került egy baleset után, amely Németországban történt, miközben az angol futballista éppen Londonban tartózkodott.

Aggasztó hírek érkeztek Németországból, ahol Harry Kane három gyermekét, Louis-t, Vivienne-t és Ivy-t kórházba kellett szállítani, miután az általuk utaztatott autó balesetet szenvedett. Az incidenst még hétfőn, helyi idő szerint 17 óra 15 perckor jegyezték fel, de a nyilvánosság csak most értesült róla.

A baleset akkor történt, amikor a család Mercedese egy Renault-nak ütközött, amely kanyarodás közben nekihajtott Kane gyerekeit szállító járműnek. Az ütközés következtében a Mercedes továbbcsúszott és egy Land Roverrel is karambolozott. A Sky News információi szerint a Renault-ban ülő négy személy balra kanyarodott, majd hirtelen szembekerült a Kane gyerekeket szállító autóval.

A helyszínen jelen lévő mentőszolgálat azonnal a helyszínre érkezett, és a három gyermeket elővigyázatosságból kórházba szállították. A baleset körülményeit a müncheni rendőrség még vizsgálja, de a keletkezett anyagi kár több tízezer euróra rúg, és a helyszín lezárása miatt nagyjából két órán át komoly fennakadások voltak az érintett csomópontban.

Ez a szörnyű esemény pontosan akkor történtek, amikor Harry Kane, az angol válogatott és a Bayern München csatára éppen Londonban landolt, egy Arsenal elleni döntetlennel záruló mérkőzés után. Kane és felesége, Kate, akiknek összesen négy gyermekük született, a futballista karrierje miatt költöztek Münchenbe az előző nyáron. A család és a rajongók most izgatottan várják a gyerekek állapotáról érkező további híreket.

(Borítókép: Harry Kane. Fotó: Getty Images)