Heather Blood, amerikai tartalomgyártó, 2 millió forintot fizetett egy extravagáns gótikus partira, ahol a szürke hétköznapokat cserélte le izgalmas kalandokra egy óceánjáró hajón.

Amikor azt gondoljuk, hogy már láttunk mindent, mindig akad valaki, aki még ennél is tovább megy. Heather Blood, a New York-i tartalomkészítő és párja, Jesse nem mindennapi vakációt választottak. Körülbelül kétmillió forintot fizettek egy egyhetes, gótikus tematikájú óceánjáró körutazásért, amely Orlandóból a Bahamák és a Dominikai Köztársaság felé vette az irányt, extrém, szexuálisan túlfűtött partikkal tarkítva.

A 31 éves Heather, aki összesen 18 különböző jelmezbe bújt az út során, maga is meglepődött, milyen felszabadító volt ítélkezés nélkül önmagát kifejezni. 

„Nagyon szórakoztató volt. Az álarcosbál különösen tetszett. Mindenki nagy ruhát viselt, hatalmas szoknyákkal. Szeretem, ha kreatív lehetek az öltözködésben is” – osztotta meg tapasztalatait Heather a Dailystar nyilatkozatában.

Az All Genre Travel által szervezett, zártkörű körutazás igazi csemege volt a gót stílus szerelmeseinek. Az első este a szentek és bűnösök témájú partin a vendégeknek extravagáns jelmezekbe kellett bújniuk. 

Csupa pirosat viseltem. Szentnek öltöztem, de úgy, hogy közben fehérneműben voltam, és brutálisan magas platformos csizmát hordtam

– mesélte Heather, aki Pinteresten szeretett bele a gótikus stílusba, és azóta is kísérletezik vele.

Heather szerint a körutazás során megrendezett David Bowie-est és a privát koncertek is felejthetetlen élményt nyújtottak a résztvevők számára. Az utazás tehát nem csak egy szokásos hajóút volt, hanem egy olyan kreatív és bátor kifejeződési lehetőség, ahol a résztvevők zavartalanul meríthettek ötletet a szubkultúrából és élvezhették a gótikus extravaganciát.

(Borítókép: Heather Blood. Fotó: Northfoto)