A Comedy Central Family csatornát a nyáron már senki ne keresse a televízióban.

Sokak legnagyobb bánatára megszűnik a Comedy Central Family tévécsatorna. Úgy tudni, a magyar kábelszolgáltatók már el is kezdték értesíteni az ügyfeleket a hírről, miszerint hamarosan kikerül a kínálatból a csatorna – számolt be a media1.hu.

A csatorna egyébként a Paramount Globalhoz tartozik, amely a bejelentés alapján 2024. július 6-án megszünteti azt. A főleg családi tartalmakat, illetve humoros vígjátéksorozatokat sugárzó társcsatorna reklámidejét mostanáig az RTL Magyarország reklámértékesítő háza, az RTL Saleshouse értékesítette.

Arról nem szólt a fáma, hogy pontosan mi a megszüntetést indoka, tehát nem közölték, hogy esetleg a rossz nézettségi mutatók, vagy más áll a háttérben. A 4iG Csoporthoz tartozó Vodafone a számlaleveleken a következőképp hívja fel ügyfelei figyelmét a változásra:

„Az ÁSZF és a Kiemelt Üzleti ÁSZF, 1. sz. Szolgáltatások leírása melléklet 1. sz. Csatornakiosztás függelékéből a Szolgáltató érdekkörén kívül eső ok miatt kivezetésre kerül a Comedy Central Family műsorcsatorna, mivel a médiaszolgáltató tájékoztatása alapján a műsorcsatorna 2024. július 6-án megszűnik”

(Borítókép: Egy férfi tévét néz. Illusztráció: OJO Images/Getty)