Egy 34 éves nő, Sarah Harris, annyira felháborodott a rossz minőségű metamfetamin miatt, hogy kétszer is felhívta a rendőrséget, de végül őt tartóztatták le drogbirtoklásért.

Egy indianai nő, Sarah Harris, annyira felháborodott azon, hogy rossz minőségű metamfetamint kapott dílerétől, hogy kétszer is felhívta a rendőrséget, és azt kérte, vizsgálják meg a drogot. Végül a rendőrök őt tartóztatták le drogbirtoklás miatt.

A történet furcsa fordulatot vett, amikor a 34 éves nő először hívta a segélyhívót, mondván, hogy átverés áldozata lett, és hogy a szer használatakor rosszul érezte magát.

Amint a bőrömhöz és az orromhoz ért a szer, valami nagyon mást éreztem

– mondta a rendőröknek. Harris szerint korábban nem volt gondja a metamfetaminnal, de ezúttal úgy érezte, hogy szívrohamot kap.

A második hívás után a rendőrök kimentek a lakásához. Harris gondolkodás nélkül átadta nekik a droggal teli zacskót, ami egyértelmű bizonyíték volt. A rendőrség azonnal letartóztatta a nőt, aki így a panaszkodás helyett maga került bajba.

Az ügy múlt héten került a bíróság elé, és Harris akár 30 hónap börtönt is kaphat drogbirtoklásért.

Dr. Jameson, egy jogi szakértő, elmondta:

Elképesztő, hogy valaki, aki drogbirtoklásban bűnös, saját magát adja fel a rendőrségen.

Sarah Harris esetében ez a helyzet valószínűleg a börtönben fog véget érni, ami jól mutatja, hogy a drogokkal kapcsolatos panaszokat nem mindig a rendőrségen kell intézni.

Harrisnek korábban is voltak már jogi problémái, többek között ittas vezetéssel, lopással és rendzavarással vádolták. Ez az újabb eset csak tovább rontja a helyzetét, és lehet, hogy hosszabb időre búcsút mondhat a szabadságának.

(Borítókép: egy nő, akit letartóztatottak a rendőrök. Illusztráció: Getty Images)