A 2023. február 2-án vásárolt hamburger állapota egészen hihetetlen volt.

Adjeley Tsofany, egy gyógynövényszakértő, aki több mint egy évvel ezelőtt vett magának egy Big Mac-et, hogy egy hosszútávú kísérletbe fogjon. 

Tsofany célja az volt, hogy a McDonald's-ban megvásárolt hamburgert félreteszi és egy év múlva veszi újra elő, amikor is megvizsgálja mi történt a szendviccsel ez idő alatt. Kijelenthetjük: nem sokat változott. 

A videó szerint az amerikai gyorsétteremlánc egy évet álló terméke úgy néz ki, mintha csak nemrég adták volna ki a Mekiben. 

A nő a kamerának is megmutatta a szendvicset, amely látványvilága nem arról tanúskodik, hogy több mint egy éve vásárolták:

 a zsemle még puha, a saláta zöld, és nyoma sincs penésznek.

@tsofanye Its Unbelievable that the Big Mac has stood the test of time and the lettuce is still green. So I decided to expand the experiment and buy McDonalds Salad - what is going on! #mcdonalds #mcdonaldsmagic ♬ original sound - Naa-Adjeley

A brit hölgy alig jutott szóhoz a látottak után. Elmondása szerint elképzelni sem tudja, hogy milyen tartósítószert tartalmaz a készítmény, amivel ennyi idő után sem veszített például a saláta a színéből – sőt az még mindig lédús volt.

(twn)

(Borítókép: Hamburger. Illusztráció: Westend61/Getty)