Carlos Tevez, az argentin Independiente vezetőedzője, mellkasi fájdalmak miatt kórházba került, ahol további vizsgálatok várnak rá, miközben a futballvilág reméli, hogy hamarosan felépül és visszatér a csapat élére.

Carlos Tevezt, az argentin Independiente labdarúgócsapatának vezetőedzőjét mellkasi fájdalmak miatt kórházba szállították. A hírt a klub a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be. A 40 éves argentin szakemberen elvégzett első vizsgálatok „kielégítő” eredményt hoztak, de szerdán további tesztek várnak rá. A csapat megerősítette, hogy Tevez egyelőre kórházban marad, amíg az összes szükséges vizsgálatot elvégzik rajta.

Az argentin sajtó azt feltételezi, hogy Tevez egészségügyi problémái a mindennapos stresszhez kapcsolódhatnak. Mint vezetőedző, Tevezre nagy nyomás nehezedik, ami elősegítheti a stressz kialakulását és súlyosbíthatja a meglévő egészségügyi problémákat. A 76-szoros argentin válogatott játékos tavaly augusztusban vette át az Independiente vezetőedzői pozícióját, és decemberben 2026 végéig meghosszabbította szerződését.

Carlos Tevez játékosként is legendás karriert futott be, pályafutása során olyan nagy klubokban játszott, mint a Manchester United, a Manchester City, a Juventus és a Boca Juniors. Kórházi tartózkodása miatt most szüneteltetnie kell edzői tevékenységét, de a remélik, hogy hamarosan felépül, és folytatni tudja a munkáját az Independiente élén.

Forrás: Sportal

(Borítókép: Carlos Tevez. Fotó: Getty Images)