Lerántotta a leplet a csalfa nők és férfiak legmeghökkentőbb hazugságairól Leon Hart magánnyomozó, aki több ezer hűtlen személyt leplezett már le a karrierje során. Cikkünkben most megosztjuk a leghihetetlenebb eseteket!

Leon Hart magánnyomozó 15 éve dolgozik a szakmában, ez idő alatt a saját bevallása szerint eddig 5 ezre hűtlen partnert leplezett le. Ennyi eset megoldása után Hartnak értelemszerűen rengeteg tapasztalata van annak kapcsán, hogy a csalfa felek milyen hazugságok mögé bújva próbálnak félrelépni, ilyen melyekkel igyekeznek védeni magukat, ha szorul a hurok a nyakuk körül.

„Egyszer egy nő azzal gyanúsította a férjét, akivel 50 éve együtt volt már, és akivel három gyereket neveltek fel, valamint hét unokájuk is született, hogy a férfi megcsalja őt. Megfigyeltem az illetőt és kiderült, hogy van egy másik lakása is, ahol egy másik nővel él párhuzamosan a felesége mellett, pontosan ugyanabban a faluban, ahol a családjával. Mikor a feleség szembesítette őt a bizonyítékokkal, a férfi bevallotta, hogy nagyjából ugyanannyi ideje tart a viszonya a másik nővel, mint a saját feleségével, az illetőtől pedig két másik gyereke is született, valamint három unoka is napvilágot látott” – árulta el az egyik legabszurdabb ügyét Hart nyomozó. Egy másik eset kapcsán felfedte, hogy szintén egy hölgy vádolta meg tehetős férjét csalfasággal, miután a férfi minden héten eltűnt egy-egy napra.

„A férj minden alkalommal azt állította, hogy  üzleti ügyeket kell intéznie. Volt egy kis repülőgépe és pilótaengedélye is. Kiderült, hogy az illetőnek három szeretője is volt, három másik család, akikkel éveken át próbálta tartani az egyensúlyt, hogy ne derüljön ki az aljas turpissága” – mesélte a magándetektív. Végül, de nem utolsósorban egy olyan ügy részleteit osztotta meg, amelyben a hűtlen férfi a telefonja helymeghatározását kicselezve lépett félre.

„A szóban forgó férj minden alkalommal a helyi golfpályánál parkolt le, majd beletette a telefonját egy műanyag zacskóba, amelyet diszkréten egy bokor alá rejtett. Utána egy közeli szállodában találkozott a szeretőjével anélkül, hogy a felesége bármit is sejtett volna. Ő ugyanis végig azt gondolta, hogy a párja a barátival golfozik” – osztotta meg az egyik legkörmönfontabb turpisságot Leon Hart.

(Mirror)

(Borítókép: Hűtlen nő. Illusztráció: Getty Images)