Valakinek biztosan hazudott Harry herceg a királyi szakértő szerint, ugyanis nem kaphatott volna amerikai vízumot a drogügyletei miatt.

Harry herceg hivatalosan 2023-ban változtatott lakcímet, miután apja, Károly király elvette angliai otthonát, a Frogmore Cottege-t. Ekkor a herceg interjút adott, amiben elmondta, hogy még mindig britnek érzi magát, de hivatalos amerikai állampolgárságot kért. A vízumával kapcsolatban azonban sok a kérdőjel.

Jennie Bond, a királyi család szakértője világított rá arra, hogy Harry herceg a Tartalék című könyvében beszámolt drogügyleteiről, azonban az amerikai vízumkérelemnél, hogy a kérelmező használt-e tudatmódosító szereket. A szakértő szerint nem tudni, hogy a herceg a Tartalékban hazudott-e arról, hogy kokainozott, vagy a vízum kérelemnél nem vallotta be tettét.

Kellemetlen a helyzet Harry számára.

Három opció létezik: egy, hazudott a kérelem során, kettő, hazudott a könyvében, három, különleges eljárásban részesült az amerikai hatóságok által. Akárhogy is, mindegyik kínos a hercegre nézve” – fogalmazott a szakértő, aki 14 évig dolgozott királyi tudósítóként.

A herceg már így is felkerült a világ leggyűlöltebb hírességeinek listájára, de valószínűleg ez az újabb botrány még tovább rontja reputációját.

Remélem nem tettek kivételt vele csak azért, mert ő egy herceg

– tette hozzá a Mirror szerint Jennie Bond.

(Mirror)

(Borítókép: Harry herceg. Fotó: GettyImages)