Több mint három évtizeddel Ayrton Senna tragikus halála után a Netflix kiadta a várva várt dokumentum-sorozat előzetesét, amely a legendás Formula–1-es pilóta életét dolgozza fel.

A Netflix hivatalosan is bemutatta a film első előzetesét az új, Senna című sorozatnak, amely a Formula–1 legendás versenyzőjének, Ayrton Sennának állít emléket. Az előzetes ígéretes képkockákat és mély, érzelmekkel teli pillanatokat tartogat, amelyek garantáltan magával ragadják majd a sportág és a versenyző rajongóit.

A filmsorozat, amely a sportoló pályafutását és személyes életét is bemutatja, várhatóan hatalmas siker lesz. A trailer, amely tele van feszült és megható jelenetekkel, már most óriási várakozást váltott ki a közönség körében.

A sportal.hu korábban már jelezte, hogy a sorozat készülőben van, és most a player.hu információi szerint a projekt végre valóra vált. A hat részes sorozat a brazil versenyző lenyűgöző útját mutatja be, hogyan küzdött meg minden akadállyal, hogy a Formula–1 egyik legnagyobb ikonjává váljon. A Senna dokumentumfilm nem csak a versenypályán elért sikereit, hanem személyes küzdelmeit és tragédiáit is feldolgozza, így a nézők egy átfogó képet kapnak a pilóta örökségéről.

(Borítókép: Ayrton Senna. Fotó: Getty Images)