Álmodott már arról, hogy a szerelmével körbeutazza a világot és még fizetést is kapjon érte? Most elérkezett a pillanat, hogy valóra váltsa az álmait.

A Kiwi utazási portál kihirdette a 12 World Travel Hacker kampányát, melyben 12 szerencsés párnak kínálnak lehetőséget, hogy fedezzék fel a világot és mindezt közel 4 millió forintért cserébe. 

Az utazási iroda ebben az évben is megadja a lehetőséget fiatal pároknak, hogy 10 ezer euróért (körülbelül 3,9 millió forint) körbeutazzák a világot.

Ebből az összegből finanszírozhatják utazásaikat, és a maradék pénzt megtarthatják. A World Travel Hacker kampány során a kiválasztott pároknak nyáron nemcsak utazniuk, de különböző feladatokat is teljesíteniük kell – számol be a Drive Magazine.

A jelentkezés egyik fontos feltétele, hogy a párok rendelkezzenek legalább 500 közösségimédia-követővel, akik számára egyedi stílusukkal és informatív tartalmakkal jelentkeznek. Fontos, hogy a jelölt profilja kiemelkedjen az utazós influenszerek és bloggerek tengeréből.

A program során a pároknak minden utazásukat dokumentálniuk kell, és szem előtt kell tartaniuk a költséghatékony utazás minden fortélyát. A jelentkezőknek tudniuk kell a legolcsóbb repülőjegyeket megtalálni, a legjobb bárokat és éttermeket kiválasztani, eldugott látványosságokat felfedezni és pénztárcabarát programokat megtalálni.

A pároknak nem csak utazniuk, de aktívan részt venniük kell a közösségi médiában is – nem elég, ha csak az egyik fél posztol és oszt meg tartalmakat, a duó mindkét tagjának aktívan részt kell venni.

Továbbá angol nyelvtudás, nyilvános profil és érvényes útlevél is szükséges a jelentkezéshez.

A Kiwi hivatalos oldalán június 19-ig jelentkezhetnek az érdeklődők. Ha a jelentkezési folyamat sikeres, a Kiwi csapata felvételi próbafeladatokkal keresi meg a jelölteket. Ezek során bemutathatják, miért ők a legalkalmasabbak a munkára, ismertethetik utazópartnerüket, és megoszthatják legjobb spórolós utazási tippjeiket.

(Borítókép: Romantikus, boldog utazó pár ölelkezik és kívánságokat fogalmaz meg az anatóliai Kapadokya festői völgyében. Illusztráció: Getty Images)