Egy váratlan és rendkívül érzelmes fordulat történt a Zsákbamacska legutóbbi adásában, amikor egy játékos, aki megnyerte a fődíjat, autóját felajánlotta egy szerencsétlenül járt versenytársának.

Marsi Anikó

Marsi Anikó, a Tények műsorvezetője és férje, Gábor belekezdtek életük egyik legnagyobb projektjébe: saját otthonuk teljes felújításába. A páros nem riad vissza semmilyen kihívástól: legyen szó csiszolásról, festésről vagy csempézésről, minden munkafázisban aktívan részt vesznek.

A projekt nemcsak munka, hanem szenvedély is számukra. Gábor elárulta, hogy a felújítási munkálatok során különös figyelmet fordítottak a szigetelésre és a nyílászárók modernizálására. A konyha már kezd alakulni, ahol a bútorok nagy része vagy mentett darabok, vagy ócskapiacról származnak, melyeket újrahasznosítottak.

Anikó büszkén mesélt arról, hogy a kreatív ötletek zöme tőle származik: 

Én vagyok a kitaláló, Gábor pedig az, aki megvalósítja az ötleteimet. Emellett igyekszünk a munkát megosztani, hogy minden zökkenőmentesen haladjon.

A balatoni nyaralójuk felújítása után most a budapesti lakásuk következik.

„Sok munka áll még előttünk, de már most látszik, hogy szép eredményeket érünk el. Izgatottan várjuk, hogy végül milyen lesz az otthonunk” – mondta Anikó.

Next Top Model Hungary 

A Next Top Model Hungary modelljei újabb kihívással néznek szembe: ezúttal Ausztriában, a havas tájakon kell bizonyítaniuk rátermettségüket. A vasárnapi adásban a jelölteknek extrém időjárási körülmények között kell majd helyt állniuk, ami igazi próbatétel lesz számukra.

A múlt heti epizód heves vitákba fulladt, amikor két versenyző, Hawa és Gabi nem voltak hajlandók teljes mértékben eleget tenni a művészi aktfotózási feladatnak. A zsűri döntése, hogy senkit nem küldenek haza, még több feszültséget szült a lányok között. Ez a döntés különösen nehezen esett Jávori Lilinak, aki végül kamerák előtt vetkőzött le, és készült róla élete első aktfotója.

Jávori Lili a Mokka műsorban osztotta meg gondolatait az előző adás eseményeiről: 

„Nem volt könnyű a helyzet, de úgy éreztem, hogy meg kell tennem ezt a lépést. Mindannyian próbálunk a legjobb formánkat hozni, és néha ez nagyon kemény döntéseket igényel.” 

Zsákbamacska

A TV2 népszerű játékműsorában, a Zsákbamacska legutóbbi epizódjában egy rendkívül megható jelenet bontakozott ki az élő adásban. Az események akkor vettek váratlan fordulatot, amikor Shanti, az egyik játékos, aki különleges megérzéseiről is ismert, megnyerte a műsorban kínált legnagyobb nyereményt, egy 6,5 millió forint értékű autót.

A játék kezdete óta Shanti és egy másik versenyző, Dorottya között kialakult egyfajta barátság. Dorottya korábban elárulta, hogy szeretne autót nyerni, hogy lecserélhesse a jelenlegit. Sajnos azonban ő üres kézzel zárta a játékot.

Ebben a kritikus pillanatban Shanti ígéretet tett: ha ő nyer, felajánlja saját autóját Dorottyának.

Amikor Shanti valóban megnyerte az autót, a stúdióban mindenki, a műsorvezetők - T. Danny és Szente Vajk - és a többi játékos is, könnyek között figyelte, ahogy betartja ígéretét, Dorottya pedig meghatódva fogadta a gesztust.

(Borítókép: Zsákbamacska műsorvezetői. Fotó: Tv2)