A magyar válogatott kapusa, Gulácsi Péter ritkán hallott őszinteséggel mesélt a rehabilitációjáról és a családja jelentőségéről a sérülése utáni időszakról.

Gulácsi Péter, a magyar válogatott és az RB Leipzig kapusa, nemrégiben a Csisztu Sport Cast műsorában mesélt el a sérülése utáni időszakról egy interjúban. A portrébeszélgetés során a válogatott kapus megosztotta, hogyan érezte magát, amikor súlyos sérülés érte a Bajnokok Ligája egyik mérkőzésén, és a keresztszalagja elszakadt. 

„Annyira fáradt voltam már, hogy szinte megkönnyebbültem, amikor megtörtént a sérülés” – vallotta be a kapus, jelezve, mennyire kifacsart állapotban volt akkoriban. 

A műtétek és a hosszú lábadozás idején Gulácsi Péternek nagy támasza volt a családja. Felesége, Gulácsi-Vígh Dia és a két gyermekük mindvégig mellette álltak, ami kulcsfontosságú volt a gyógyulásában. Dia megosztotta, hogy a lelátón ülve, a gyerekekkel együtt végignézték, ahogy Pétert hordágyon levitték a pályáról. „Ez a mélypont volt számunkra, de a család közelsége és a hazai környezetben történő rehabilitáció erőt adott” – mondta a kapus.

Gulácsi beszélt a folyamatosan visszatérő lázas állapotokról is, amiket a műtét utáni fertőzés okozott, és arról, hogy ezek a nehéz idők is megerősítették őt. 

Voltak pillanatok, amikor már csak én hittem a visszatérésben

– emlékezett vissza a nehézségekre.

A kapus megdöbbentő őszinteséggel beszélt arról is, hogyan talált újra értelmet a pályán és azon kívül. A rehabilitációja során nem csak fizikailag, hanem lelkileg is megújult. A teljes interjút a Csisztu Channelen tekinthetik meg a nézők.

(Borítókép: Gulácsi Péter. Fotó: Getty Images)