Ugrásszerűen megnőtt az utóbbi években a felnőtt tartalmak gyártása az erre szolgáló platformokon. Világszerte akadnak emberek, akik civil foglalkozásukat hátrahagyva választották az erotikát, mint könnyű pénzszerzési lehetőséget. Most kiderült, mely nemzetek lakói gyárták a legtöbb ilyen tartalmat, illetve hogy hazánk hol helyezkedik el a sorban.

Előkelő helyen szerepel Magyarország a felnőtt tartalomgyártók számának tekintetében. A FreeOnes nevű, 18+-os kontentet kínáló weboldal egy friss kutatásban nemzetenként vette górcső alá azokat, akik intim felvételek közzétételével keresik a kenyerüket, majd felállított egy ranglistát. Ezen a listán Magyarország igen előkelő helyen szerepelt, ugyanis

hazánkat mindössze egyetlen ország, Csehország előzte meg. Míg 1 millió cseh emberből 86-an gyártanak valamilyen felnőtt tartalmat, addig hazánkban 1 millió lakó közül 85-en. Ezzel Magyarország a második helyen végzett.

Abból is kitűnik, hogy mennyire magas ez a szám, hogy a dobogó harmadik fokán elhelyezkedő Egyesült Államokban 1 millióból „mindössze” 27-en tesznek közzé 18+-os felvételeket. A ranglista utolsó helyén Dél-Korea áll 1 millióból 0,52 személlyel.

( Borítókép: Felnőtt tartalmat gyártó nő. Illusztráció: Northfoto)