Az Atalanta Európa-liga győzelme után Gian Piero Gasperini olasz edző egy rejtélyes nyilatkozatot tett, ami találgatásokra adott okot a jövőjével kapcsolatban.

Gian Piero Gasperini, az Atalanta sikeres vezetőedzője a klub Európa-liga győzelme után különös nyilatkozatot tett, amely tovább fokozta a találgatásokat az esetleges klubváltásáról. Mint ismeretes, az Atalanta a Bayer Leverkusen elleni 3-0-s győzelemmel nyerte meg a rangos trófeát.

A győzelmet követően Gasperinit több csapat is megkereste, köztük a Napoli is élénk érdeklődést mutatott iránta. Az edző azonban a Sky Sports kamerája előtt a következőket mondta:

Hogy távozom-e? Most ünnepeljünk inkább.

Olyan helyzetben vagyok, hogy választanom kell a feleségem és egy gyönyörű nő között. Nem tudom, hogy helytáll-e ez az összehasonlítás, de most inkább megünnepelném a csapatommal a győzelmet.”

Ezzel a sejtelmes válasszal Gasperini nem oszlatta el a jövőjét övező bizonytalanságot, sőt még több kérdést vetett fel.

A Corriere dello Sport információi szerint a Napoli komoly érdeklődést mutat az edző iránt, de egyelőre nincs hivatalos bejelentés arról, hogy Gasperini valóban elhagyná a bergamói csapatot.

Az Atalanta rajongói most találgatják, hogy kedvenc edzőjük marad-e a klubnál, vagy új kihívások után néz. Egy biztos: Gasperini döntése nagy hatással lesz mind az Atalantára, mind a lehetséges új klubjára. A szurkolók és a futballvilág izgatottan várja a fejleményeket.

(Sportal)

Borítókép: Gian Piero Gasperini. Fotó: Getty Images)