Londoni nyaralók és utazók csodálhatják meg a világ legnagyobb, 250 literes vodkásüvegét, mely a Stansted repülőtéren várja új tulajdonosát 68,1 millió forintért.

Egy óriási, szinte elképzelhetetlen méretű vodkásüveg került a figyelem középpontjába a londoni Stansted repülőtéren, amit most bárki megvásárolhat, ha van rá 68,1 millió forintja. Az Au Vodka által gyártott, hihetetlen 2,03 méter magas és 300 kg súlyú üveg valódi látványosság, mely tökéletesen illik a nyár pezsgő hangulatához.

Az üveg nem csak méreteivel hívja fel magára a figyelmet, hanem tartalmával is: a palack 250 liter finom vodkát rejt, ezzel is bebiztosítva helyét a rekordok könyvében. Május 24-én a Guinness-rekordok hivatalosan is megerősítette, hogy ez a palack mostantól a világ legnagyobb vodkásüvege címet viseli, megdöntve ezzel az előző, 200 literes üveget.

Még idén nyáron egészen biztosan a repülőtérre látogatók megcsodálhatják ezt a rendkívüli darabot, amely nem csak mint ital, hanem mint műalkotás is megállja a helyét. 

Előbb-utóbb biztosan akad majd olyan lelkes gyűjtő, aki szívesen megvásárolja ezt a különleges darabot. Az új tulajdonos nem csupán egy óriás vodkásüveget szerez be, hanem egy látványos kiegészítőt is az otthonába. Ha valaki a közelgő extravagáns bulira szánja, ott garantáltan senki sem marad szomjas az eseményen.

(Borítókép: Világ legnagyobb vodkásüvegét leplezték le a londoni reptéren. Fotó: Northfoto)