A nyár nemcsak a pihenés, hanem a streaming kedvelőinek is igazi csemege lesz, hiszen több izgalmas sorozat is debütál, köztük újak és várt folytatások is.

2024 nyarát sokan csak úgy hívják, hogy a streaming nyara, mivel több népszerű sorozat is folytatódik, és újak is érkeznek. Íme, az öt leginkább várt újdonság, amit már alig várunk, hogy megtekinthessünk:

1. Az akolitus (Disney+, június 4.)


Disney+ egy újabb Star Wars sorozattal rukkol elő, Az akolitus címmel, amely a Baljós árnyak eseményei előtt 100 évvel játszódik. A sorozatot Leslye Headland, a Végtelen matrjoska sorozat társalkotója vezeti, a főszerepekben pedig Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto és Carrie-Anne Moss látható.

2. LA Clippers: A legnehezebb szezon (Hulu, június 4.)


Laurence Fishburne és Ed O'Neill főszereplésével készült ez a sorozat, ami az NBA történetének egyik legmegdöbbentőbb pillanatát, Donald Sterling rasszista botrányát dolgozza fel. A hat részes minisorozat a Clippers csapatának és vezetőinek emberi oldalát is bemutatja.

3. Becoming Karl Lagerfeld (Hulu, június 7.)


Karl Lagerfeld, a legendás német divattervező életét és karrierjét feldolgozó sorozat érkezik Daniel Brühl főszereplésével. A történet az 1970-es évek Párizsában játszódik, és Lagerfeld rivalizálását mutatja be Yves Saint Laurent-tal és Pierre Bergéval.

4. Ártatlanságra ítélve (Apple TV+, június 12.)


Jake Gyllenhaal először kap nagy szerepet tévésorozatban, ahol egy ügyészt alakít, aki váratlanul fő gyanúsítottá válik egy kollégája halála ügyében. A sorozat Scott Turow azonos nevű regényén alapszik, amely már korábban is ihlette Harrison Ford főszereplésével készült filmet.

5. Land of Women (Apple TV+, június 26.)


Eva Longoria egy New York-i asszonyt, Galát alakítja, aki hirtelen kénytelen menekülni, miután férje hatalmas adósságba sodorta őket. Gala, anyja és főiskolás lánya egy spanyol kisvárosba menekül, ahol az anyja öt évtizeddel korábban maga is megpróbált új életet kezdeni.

Hamu és Gyémánt

(Borítókép: Eva Longoria. Fotó: Getty Images)