Már csak kilenc nap van hátra a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság rajtjáig, és van egy remek hírünk azoknak a magyar szurkolóknak, akik korábban lemaradtak a jegyekről.

Egész Európa lázban ég, hiszen hamarosan kezdetét veszi a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság. Sok magyar drukker azonban hónapokkal ezelőtt csalódottan tapasztalta, hogy a jegyigénylés ellenére nem őket sorsolták ki. A jegyeket ugyanis sorsolás útján osztották ki, ami sokak számára nem kedvezett.

Viszont friss hírek szerint újra van lehetőség jegyet szerezni! Több szerkesztőségi kollégánk is értesítést kapott a regisztrált email címükre, hogy újabb jegyek kerültek értékesítésre az UEFA hivatalos oldalán. Ez kiváló hír mindazoknak, akik szeretnék a helyszínen buzdítani a magyar válogatottat.

A váratlan kínálkozó lehetőségnek nemcsak a szurkolók örülhetnek, hanem a magyar labdarúgó-válogatott játékosai is, hiszen a tegnapi dublini meccs nem úgy sikerült, ahogy azt eltervezték. A csapat nem csak hogy nem tudott meggyőző teljesítményt nyújtani, de a 14 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatuk is megszakadt. Tekintettel a válogatott jelenlegi formájára, minden szurkolóra szükségük lesz a közelgő Európa-bajnokságon. 

Így, ha valaki még mindig szeretné élőben megtapasztalni az EB hangulatát és szurkolni szeretne a magyar csapatnak, mindenképp érdemes felkeresnie az UEFA hivatalos oldalát, és lecsapni a most elérhető jegyekre.

(Borítókép: magyar szurkolók a mérkőzésen buzdítják a csapatot. Fotó: Getty Images)