Újabb botrányba keveredett az egyre rosszabb hírű brazil válogatott futballista, Gabriel Barbosa. A 27 éves támadó a vádak szerint 80 női vendéggel rendezett két napos partit, az esemény pedig szexbotrányba torkollt.

Gabriel Barbosa 27 éves brazil válogatott focistáról mostanában csak negatívumokat hallani. Nemrég két évre eltiltották a játéktól doppingolás miatt, és bár a döntést végül hatályon kívül helyezte a Sportdöntőbíróság, a Flamengo sztárja nagy bizonytalanságban tért vissza a csapathoz. Később újabb botrányba keveredett, amikor az egyik legnagyobb ellenfél, a Corinthians csapatának mezében leplezték le a saját otthonában. Az esetből akkora balhé kerekedett, hogy a focistának nyilvánosan elnézést kellett kérnie a tettéért, majd a Flamengo vezetése pénzbírságot szabott ki a játékosra, illetve elvette tőle az emblematikus 10-es számot.

Barbosa nemrég mindezt megfejelve egy szexbotrányba is belekeveredett, amire  a neves brazil újságíró, Leo Dias világított rá. Dias információi szerint a csatár egy két napos partit szervezett, amelyen közel 80 nő vett részt. A jelentések arról szólnak, hogy a bulin jelenlévő nőket „VIP-személyként” tartották számon, ám a részvételük pontos okát nem részletezték. A buli a Vasco da Gama elleni 6-1-es vereség után hétfőn kezdődött és kedd hajnalig tartott.

Az újságíró által összegyűjtött tanúvallomások szerint csak úgy dőlt az alkohol, a játékos nővére pedig egy alkalommal állítólag vitába keveredett és kirúgott egy nőt, aki szexuális kapcsolatot létesített az egyik vendéggel.

Az ügyet jelenleg is vizsgálják, mostanra Barbosát is kihallgatták az eset kapcsán. A sorozatos botrányai miatt a focista jövőjével kapcsolatos találgatások is elindultak.

(Origo)

(Borítókép: Gabriel Barbosa. Fotó: Getty Images)