Már maga sem tudja, mivel házaljon Uri Geller, a magyarok körében is népszerű illuzionista. A saját állítása szerint paranormális képességekkel rendelkező izraeli-brit mentalista állítja: bizonyítéka van az űrlények létezésére.

Uri Geller még 2008-ban hódította meg hazánkat, amikor a TV2 A kiválasztott című show-műsorában kereste az „utódját”. Azóta akárhányszor kanálra néznek a magyarok, nem tud nem eszükbe jutni a pillanat, amikor a televízió tetejére helyeztek egyet az evőeszközből arra várva, hogy Uri úr kozmoszon át érkező erejétől egyszer csak meggörbüljön.

A mentalista emberekre gyakorolt hatása mindenesetre lenyűgöző, bár kérdés, mennyire sikerül meggyőzni a követőit és másokat arról, hogy űrlények is léteznek, sőt kommunikálnak vele. Ismerve, hogy a végtelen űrben végtelen számú galaxis található, természetesen elképzelhető, hogy valahol még lehet élet, így annyira nem nagy szó, hogy Uri hisz a földönkívüliek létezésében, az azonban már kétséges, hogy társalog velük. Mindenesetre az illuzionista feltett szándéka, hogy erről meggyőzze az egyelőre még hitetlen embereket. Ezt elsősorban egy felvétellel tervezi, amelyet az X-en posztolt. Uri állítja, hogy a képkockákon egy megmagyarázhatatlan jelenség látható, amely az otthonában történt.

A biztonsági kamerája ugyanis levideózta, hogy egy hétköznapi beszélgetés során, a szélvédett nappalijában leesett a falról egy kép ijesztő körülmények között.

A 77 éves tévésztár úgy gondolja, hogy az idegenek „ráhangolódtak” "és „a nap 24 órájában figyelik őt”.

„Barátaim! Egy szellemet, vagy más természetfeletti lényt kaptam lencsevégre, aki felelős lehet olyan fizikai zavargásokért, mint a hangos zaj és szétdobált tárgyak az otthonomban. Nos ez annak köszönhető szerintem, mert rám hangolódtak az idegenek. Az elmúlt időben ugyanis arra koncentrálok, hogy a nap 24 órájában bevonzzam az idegeneket, és egymásra hangolódjunk. Nevessetek csak annyit amennyit akartok, én csak szeretném hallani a ti szellemes-, idegenes történeteiteket” – írta a videóhoz Uri Geller, aki állítja: a kép akkor esett le a falról, amikor a barátaival arról beszélgetett, hogy a kormány információkat titkol az űrlényekről.

„Itt ülünk, ufókról, ET-ről beszélgetünk, illetve arról, hogy mi az igazság, amit a kormány eltitkol előlünk, erre leugrik a képem a falról. Ez semmikép sem eshetett le magától” – fogalmazott a paranormális képességekkel megáldott mentalista, aki fejben tán akkor is máshol járhatott, amikor annak idején a szeizmikus mozgásokról, köztük a sok esetben enyhe, alig észrevehető földmozgásokról tanult az iskolában.

(Borítókép: Uri Geller. Fotó: Getty Images)