Landon Donovan, az ismert amerikai focista meghökkentő új frizurával jelent meg a 2024-es Európa-bajnokság egyik mérkőzésén, ami értetlenséget és heves reakciókat váltott ki a nézők és a közösségi média felhasználói körében.

Landon Donovan, az amerikai focilegenda egy rendkívül szokatlan, foltokban hiányos frizurával jelent meg a 2024-es Európa-bajnokság egyik mérkőzésén, ami meglepte a nézőket és a kommentátorokat is.

Ian Darke, a Fox Sports műsorvezetője a meccs közben nem kommentálta Landon Donovan új frizuráját, de láthatóan furcsállta azt. A közösségi médiában a rajongók nem rejtették véka alá a véleményüket, sokan bírálták a focista megjelenését. 

„Ez a legrosszabb hajvágás, amit valaha láttam” – írta az X-en egy felhasználó, míg egy másik a következőképpen fogalmazott: „Kimondhatjuk, hogy Landon Donovannak nincsenek barátai, mert senki sem mondta neki, hogy ilyen frizurával nem illik képernyőn lenni.”

Mi történik Landon Donovan hajával 🤣
u /S_Phantom a ussoccerben

Néhányan humorral próbálták kezelni a helyzetet, például egy kommentelő azt írta: „Landon Donovan bemegy a borbélyhoz, és egy Lennie-féle frizurát kér az Egerek és emberek című regényből.”

A Los Angeles Galaxy korábbi csapatkapitánya az Európa-bajnokság alatt a Fox Sports elemzőcsapatában dolgozik. Annak ellenére, hogy a frizurája elég furcsára sikeredett, valószínűleg többször láthatjuk majd a képernyőn a torna során.

(DailyMail)

(Borítókép: Landon Donovan. Fotó: Getty Images)