A horvát válogatott csapatkapitánya felhúzta magát a riporter kérdésén.

Albánia az utolsó percekben mentett pontot Horvátország ellen, ezzel pedig nagyon nehéz helyzetbe hozta Luka Modricékat. 

A drámai véget ért mérkőzés után a válogatott csapatkapitánya,  Luka Modric bizonyára eleve felfokozott hangulatban érkezett az újságírók elé, azonban egészen addig remekül tűrte a kérdéseket, amíg a válogatott átlagéletkorára célzó kérdést nem kapott. 

Modric szó szerint kiviharzott az interjúzónából, amikor egy spanyol újságíró nekiszegezte a kérdést, miszerint: „Horvátország fiatalabb vagy idősebb csapatával mérkőzik majd meg Olaszországgal az utolsó csoportmeccsen, amely a továbbjutásról dönt?”.

Modric azt mondta: „gyerünk, megyek” – majd elhagyta a helyszínt. 

A kérdést egy spanyol újságíró tette fel, és alaptalannak nem éppen volt mondható, hiszen Modric (38) mellett Ivan Perisic (35), Andrej Kramaric (33), Marcelo Brozovic (31) és Mateo Kovacic (30) sem a fiatalabb generáció tagjai. Más kérdés, hogy emellett ezek a játékosok az ország legnagyobb sztárjai is. 

Mindenesetre jelenleg Spanyolország 6 ponttal vezeti a csoportot, Olaszország 3-mal követi őket, míg Albánia és Horvátország mindössze 1-1 pontot gyűjtött eddig. Horvátországnak mindenképpen nyernie kell, ha szeretne továbbjutni a kvartettből. 

Ha Modricék nem nyernek, biztos, hogy nem jutnak tovább.

(sport365)

(Borítókép: Luka Modric. Fotó: Marvin Ibo Guengoer - GES Sportf/Getty)