Bastian Schweinsteiger, a világhírű német futballista, élő adásban keltett feltűnést egy oda nem illő mozdulattal, amivel zavarba hozta Esther Sedlaczek műsorvezetőt.

Bastian Schweinsteiger, a Bayern München egykori középpályása, aki jelenleg az ARD televízió szakkommentátorként dolgozik, az élő futballközvetítés során kínos helyzetbe hozta kollégáját, Esther Sedlaczeket.

Az idei labdarúgó Európa-bajnokság egyik élő közvetítése során, egy közös szelfi készítése közben, Schweinsteiger olyan mozdulatot tett, ami sokak szerint nem volt helyénvaló. Hasonlóan ahhoz, ahogy Emiliano Martínez a 2022-es világbajnokság után az Arany Kesztyű-díjjal tette, a német ehgykori válogatott focista a mikrofont az ágyékához emelte.

A váratlan gesztus meglepte Esther Sedlaczeket, aki először döbbenten nézett Bastian Schweinsteigerre, majd a kellemetlen helyzetben kínos nevetésben tört ki. A jelenet hamar felkerült az internetre, és számos megosztó vélemény árasztotta el a közösségi médiát.

Bastian Schweinsteiger nem csak mint kiváló futballista vált ismertté, hanem mint szókimondó kommentátor is, aki gyakran mondja el őszintén a véleményét. Például a Magyarország-Németország mérkőzés első góljánál, amit sokan kifogásoltak, ő egyértelműen kijelentette, hogy szerinte a történtek sima test-test elleni kontaktus volt. 

(Borítókép: Bastian Schweinsteiger. Fotó: Getty Images)