Eddie Allcorn, akit a futball iránti szenvedélye 43 éve hajt, már 177 nemzetközi mérkőzésen biztatta helyszínen kedvenc angol csapatát.

Amikor Eddie Allcorn, 1981-ben először látta a Három Oroszlánosokat játszani, akkor még nem sejtette, hogy ez lesz élete szenvedélye. Azóta eltelt 43 év, és Eddie Allcorn, aki most 56 éves, több mint 7 millió forintot (15 ezer angol fontot) költött arra, hogy végigkövesse Anglia válogatottjának mérkőzéseit Európa-szerte, megfordulva többek között Németországban, Oroszországban és Dániában.

Eddie nem csupán a számok embere. Az ő elhivatottsága mélyebb érzelmeket és emlékeket fűz a futballhoz. Megosztotta, hogy milyen érzés volt ott lenni a legizgalmasabb mérkőzéseken, és hogy milyen a kapcsolata a többi rajongóval, akikkel gyakran találkozik ezeken az eseményeken. Eddie jelenleg Németországban tartózkodik, ahol tizedik nagy nemzetközi tornáján vesz részt. Reméli, hogy láthatja, ahogyan Anglia megszerzi az első nagy trófeáját. 

A fanatikus focirajongó szülővárosában, Canterburyben él Kent megyében, ahol szinte mindenki ismeri futball iránti szenvedélyét. Nem csak a nemzetközi mérkőzéseken szorít a kedvenceiért, hanem büszke támogatója a helyi Gillingham FC-nek is.

Borítókép: Eddie Allcorn, a fanatikus focirajongó. Fotó: Northfoto)