A korábbi futballista az otthonában látogatta meg egykori mentorát.

Az angol futballválogatott korábbi svéd szövetségi kapitánya, Sven-Göran Eriksson a farmján fogadta David Beckhamet. A svéd szakember januárban jelentette be, hogy rákkal küzd és mára megbékélt a halál gondolatával.

Sven-Göran Eriksson David Beckhamék fénykorában vezette az angol válogatottat. A Manchester United és a Real Madrid korábbi középpályása nagyon jó viszonyt ápolt válogatottbeli pályafutása alatt a jelenleg 76 éves Erikssonnal, ezért örömmel látogatta meg a nagybeteg edzőt. 

Beckham hat liter 1948-as évjáratú datolyaborral lepte meg korábbi mesterét. Az Inter Miami tulajdonosa ráadásképpen egy palack 1982-es bort is hozott. Ez volt ugyanis az az év, amikor a súlyos beteg tréner az IFK Göteborgot UEFA Kupa-diadalra vezette.

„Heringet, burgonyát, jávorszarvas-húst ettünk. David előző nap küldött egy szakácsot, aki elkészítette az ételeket, majd ő maga is befutott. Nálam volt egy napig, rengeteget beszélgettünk a futballról. Büszke voltam, hogy meglátogatott” – modta Eriksson, akinél öt kisebb agyvérzését követően diagnosztizálták a hasnyálmirigy-rákot

(Borítókép: Sven-Göran Eriksson. Fotó: Getty)