A The New Innben, Creditonban a hétvégén élő zenével és sertéssülttel köszöntik fel a Kapitány névre hallgató 41 éves papagájt.

A The New Inn pubban, Creditonban ezen a hétvégén különleges eseményre kerül sor: a Kapitány névre hallgató, ott lakó 41 éves papagáj születésnapját ünneplik egy minifesztivállal. Mark, aki öt éve a panzió és az étterem tulajdonosa, minden részletre odafigyelve szervezi meg a rendezvényt, amely élő zenével és sertéssülttel várja a vendégeket.

Mark, aki öt éve a vendéglátóhely tulajdonosa, minden részletre odafigyelve szervezi meg a rendezvényt. A kocsma egyik legkedveltebb lakója, Kapitány, 1985 óta van jelen a vendéglátóhely életében, miután az eredeti tulajdonos, Roy, egy hörcsög vásárlása helyett őt hozta haza. A papagáj azonnal a közösség kedvence lett.

A különleges születésnapi buli nem csak azért emlékezetes, mert egy papagáj a sztár, hanem a The New Inn ismét bebizonyítja, hogy kiváló helyszín a közösségi eseményekhez.

Mark elmondása szerint a papagáj születésnapi bulija minden évben a közösség egyik kiemelt eseménye, amelyre sokan készülnek hónapokkal előre. Ez a hétvége sem lesz kivétel, így Kapitány és a The New Inn vendégei együtt ünneplik majd meg ezt a különleges alkalmat.

(Borítókép: a pub tulajdonosa, és a szeretett papagája. Fotó: Northfoto)