Egy légiutas-kísérő a TikTokon mutatott be néhány egyszerű, de nagyszerű trükköt, amelyek biztosan megkönnyítik az utazásainkat és csökkentik a kellemetlenségeket.

Esther Sturrus, egy tapasztalt légiutas-kísérő a TikTokon osztott meg néhány hasznos tippet, amelyek gyorsan népszerűvé váltak. A Vt cikke szerint a stewardess már korábban is rengeteg hasznos tanáccsal segítette a külföldre utazókat.

A videóban a légiutas-kísérő elsőként arra ad tippet, hogy hogyan sötétíthetjük be megfelelően a szállodai szobánkat, ha a függönyök nem érnek össze. Ilyen esetben a tanácsa szerint érdemes ruhaakasztót használnunk a zárásukhoz. Ezt követően arra vonatkozóan ad tippet, hogy mit tegyünk akkor, ha elromlik a telefontöltőnk. Első megoldásként érdemes megnéznünk a szálláshelyünkön található televíziót és ha van, az USB-portját használnunk töltésre.

Sturrus további tanácsai között szerepel az eldobható zuhanysapkák cipővédőként való használata. Ezekkel szállítás közben megóvhatjuk a ruháinkat a cipők okozta szennyeződésektől, mivel a lábbelik hajlamosak porosak és koszosak lenni.

A legtöbb figyelmet a légiutas-kísérő negyedik tippje kapta, amely arra ösztönöz, hogy a cipőnket helyezzük el a szállodai széfben. Ennek egyszerű oka van: ha a széfben elhelyezett cipőre emlékezünk, eszünkbe juttatja a széf tartalmát is, így véletlenül sem hagyjuk ott a legértékesebb tárgyainkat, mint például az útlevelünket, a kulcsokat vagy a pénzünket.

@esthersturrus Do you have more tips? 💙✈️ #tips #hotel #hotelhacks #hacks #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #workingmode #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls #flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue #trend #viral #viralvideo #fyp ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Esther Sturrus számos pozitív visszajelzést kapott a közösségi médiában, sokan „nagyszerű ötleteknek” nevezték a tippjeit. A stewardess szerint a tanácsaihoz az utasok panaszaiból merített ihletett, sokan ugyanis bosszankodva mesélték neki, hogy távozáskor a szállodában hagyták a személyes holmijaikat. Sturrus szerint ezek a trükkök pont ilyen esetekre jók, és úgy látszik, sokaknak tényleg hasznosnak bizonyulnak.

(Borítókép: Egy légiutas-kísérő a repülő fedélzetén. Fotó: Getty Images)