Kabát Péter egykori sztárfocista jelenleg az Újpest csapatának sportkoordinátoraként dolgozik. Nemrég Ágai Kis András Mutasd magad című podcast műsorában vendégeskedett, ahol arról is szót ejtett, hogy mit kezdett azzal a pénzzel, amit még a karrierje csúcsán keresett.

A futballisták vagyonáról legendák szólnak, bár ez sokkal inkább az olyan külföldi sztárfocistákra igaz, mint például Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi. Nem keresnek azonban keveset a magyar labdarúgók sem: Kabát Péter korábbi válogatott csatár a karrierje csúcsán elég szép összegeket kaszált, és hogy mit kezdett a pénzzel, arról nemrég őszintén beszélt Ágai Kis András Mutasd magad című podcast műsorában.

„Ha nem vagyok annyira hülye, akkor életem végéig megvagyok. […] Sokan nem tudják rólam, hogy én ilyen alapos vagyok. Nagyon vigyázok arra, amit megkerestem” – árulta el sejtelmesen Kabát, aki jelenleg az Újpest csapatának sportkoordinátora.

„Az utánpótlástól a nagy csapatig vagyok egy kapocs a vezetők között. Iskolákba kell menni, népszerűsíteni a klubot, stadiontúrákon meg különböző eseményeken veszek részt” – magyarázta az egykori focista, aki labdarúgóként is szeretne megmaradni az emberek emlékezetében ellenére annak, hogy a médiában is többször szerepel.

 

„Nekem első a foci és az Újpest. A tévézés csak egy hobbi. Ez egy olyan kiegészítő dolog, amiben jól érzem magam” – mondta. Kabát Pétert nemrégiben ismét megkereste az RTL egy újabb Sztárbox-szerepléssel kapcsolatban, és bár a legutóbbi adást követően műteni kellett őt egy sérülés miatt, nem zárkózik el a második évadban való szerepléstől.

(Borítókép: Kabát Péter. Fotó: RTL)