Sophie Jones, egy 22 éves lány, egy sor szokatlan kihívással győzte le a visszautasítástól való félelmét, ami korábban nagyon zavarta.

Sophie Jones, egy 22 éves lány, aki egész életében rettegett a visszautasítástól, végre megtalálta a módját, hogyan szabaduljon meg ettől a kínzó érzéstől. Sophie Jones számos kihívást teljesített nyilvános helyeken idegen emberekkel, csak azért, hogy így győzze le a visszautasítástól való félelmét.

Eddig 45 különböző feladatot teljesített a listájáról. Ezek között voltak igazán extrém kihívások is, például teljes ruházatban egy tóba sétálni, vagy egy idegen vásárlótól tárgyakat kérni a kosarából. Kedvenc kihívásai között szerepel, amikor idegenekkel játszott „kő, papír, olló”-t, vagy amikor pizzát készíthetett egy pizzéria konyhájában.

A fiatal lány szerint ezek a kihívások nagyon sokat segítettek neki. Úgy érzi, sikerült legyőznie a félelmeit, és most már sokkal szabadabban élheti az életét. A szokatlan és kreatív feladatok nemcsak szórakoztatták, hanem tényleg jót tettek neki, aminek köszönhetően újra erőre kapott és az önbizalma is megerősödött.

(Borítókép: Sophie Jones. Fotó: Northfoto)