E hét csütörtökön, vagyis holnap érkezik a hazai mozikba a Deadpool & Rozsomák című film Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével. Rajtuk kívül számos karakter feltűnik majd különböző cameo szerepekben, egyes pletykák szerint III. Károly király is. A híresztelésre maga Ryan Reynolds reagált.

Taylor Swift, Blake Lively, Henry Cavill, Kurt Cobain: ez csak néhány azok közül a nevek közül, amelyek felmerültek a rajongói pletykákban, hogy cameo szerepben tűnhetnek fel a holnap mozikba érkező Deadpool & Rozsomák című filmben. Bár Cobain neve úgy merült fel, hogy a zenész 30 éve halott, a mesterséges intelligencia világában ez sem lenne lehetetlen. Mégis többeket meglepett az a híresztelés, miszerint a brit uralkodó, III. Károly király is benne lesz a filmben egy jelenet erejéig.

„Nem akartuk, hogy bármelyik cameo-szerep vagy karakter a film történetét képezze, de itt-ott fűszereztük velük a produkciót. Rengeteg karakter van, az interneten pedig számos pletyka kering a cameókról. A híresztelések egy része igaz, néhány pedig teljesen abszurd” – fogalmazott a pletykák kapcsán a rendező, Shawn Levy, aki Reynolds-szal és Jackmannel együtt nemrég sajtótájékoztatót tartott, amelyen a legvadabb pletykák nyomán megfogalmazott kérdésekre is válaszoltak. III. Károly lehetséges cameo-szerepe kapcsán a Deadpoolt alakító színész válaszolt.

„Egy egész beszélgetést folytattunk ennek a nagyon furcsa pletykának a kapcsán, és

sem megerősíteni, sem cáfolni nem fogjuk.

– fogalmazott Reynolds.

Bárhogy is, abban biztosak lehetünk, hogy a filmben ismét találkozhatunk egy-egy jelenet erejéig a korábbi X-Men filmekben már kiiktatott Kardfoggal, Pyróval és Callistóval.

(LADBible)

(Borítókép: Ryan Reynolds, Deadpool és III. Károly király. Fotó: Getty Images/Northfoto)