A ma debütáló Deadpool & Rozsomákban Ryan Reynolds harmadszorra, és valószínűleg utoljára bújik bele az ikonikus karakter jelmezébe.

Valószínűleg kevesen emlékeznek arra, hogy az új Deadpool & Rozsomák című filmben nem harmadszor, hanem már negyedszer ölti magára Deadpool jelmezét Ryan Reynolds, ugyanis először a 2009-es X-Men kezdetek: Farkas című filmben alakította a szájhőst.

A napjainkban 49 éves színész végül 2016-ban tudta kiharcolni, hogy az idegesítő szuperhős önálló filmet kapjon, a mai napon pedig már a harmadik Deadpool film debütál a mozikban. Ráadásul nagy valószínűséggel ez lesz az utolsó alkalom, hogy Ryan Reynolds Deadpool jelmezébe bújik.

A The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorában feltették a kérdést a színésznek, hogy készül-e már a negyedik Deadpool.

Ó, Istenem, nem

– vágta rá egyből Ryan Reynolds, majd gyorsan el is magyarázta az hüledező műsorvezetőnek, hogy miért nem szeretne több filmet vállalni.

„Ha a feleségem el fog válni tőlem és a gyerekeim is el fognak válni tőlem és nagyon le leszek égve, mert nem kötöttem házassági szerződést egyikükkel sem, akkor lehet, hogy megcsinálom a Deadpool 4-et a pénzért” – tette hozzá a sztár humorosan, utalva a pletykákra, miszerint el fognak válni feleségével, Blake Livelyvel, amely pletykák nem bizonyultak igaznak és a színész egy korábbi interjú során azt is elmondta, hogy nagyon szeretne feleségével együtt dolgozni, de nem tudja kifizetni a bérét.

A mostani beszélgetésből kiderül, hogy számos nagy színész is feltűnik majd a Deadpool & Rozsomákban, akiket sikerült eltitkolniuk Ryan Reynoldsnak és csapatának.

Nem tudom, hogy tudtuk titokban tartani őket, de nem került ki semmi az internetre.

Nincsenek cameo-jelenetek a filmben, inkább meglepetés sztárok kerültek be, de nekik van jelentőségük a történet szempontjából, nem csak feltűnnek egy pillanatra” – magyarázta a sztár.

Spoiler

Amennyiben még nem látta a filmet, abban az esetben ne olvassa tovább a cikket!

A filmben feltűnik egy női Deadpool, aki ugyan nem veszi le a maszkját, de a film utáni stáblistából kiderül, hogy Blake Lively alakította a karaktert, úgyhogy igaznak bizonyultak a pletykák, miszerint ő is szerepet kap az új filmben, amelyben valóban több, a történetet is befolyásoló nagy színész jelenik meg, akikre senki sem számított, bár a Jimmy Fallon által is pedzegetett legenda, miszerint Taylor Swift is feltűnik a filmvásznon, az sajnos csak álom marad.

(Borítókép: Hugh Jackman és Ryan Reynolds. Fotó: GettyImages)