Az ötvenes házaspár hónapok óta küzd a házukat elárasztó rágcsálók ellen, de hiába. A csapdák nem működnek, őket pedig folyamatosan összeharapják az állatok.

 A patkányok nem tartoznak a legnépszerűbb élőlények közé, igaz, néhányan igazi házikedvencet nevelnek belőlük. De azoknak az állatoknak nem sok köze van a csatornákban tenyésző, büdös, harapós és fertőzéseket terjesztő fajtársaikhoz. A worchester melletti Bannut Hill-ben lakó Andy Roberts és Rosie Glazzard legnagyobb rettenetére az utóbbi típus jó néhány, igencsak megtermett példánya úgy döntött, hogy beköltöznek hozzájuk, az ötvenes házaspár pedig most attól retteg, hogy a rágcsálók miatt el kell hagyniuk a házat, ami 30 éve az otthonuk.

Tavaly december óta tart az invázió, és az állatok teljesen elszaporodtak a lakásban, tönkretették a bútorokat, megrágták a kábeleket, a legkellemetlenebb meglepetés pedig akkor érte őket, amikor a vécéből is előmászott néhány példány. Roberts azóta fél használni a toalettet, főleg hogy a patkányok már több ízben megtámadták őket. Őt a lábujján, a feleségét pedig a lábán és a fenekén is megharapták álmában.

A pár azt mondja, többször is szóltak a rágcsálóirtóknak, akik ki is kihelyeztek csapdákat a házban, de semmi értelme nem volt, a patkányok egyre csak szaporodnak.

(Msn.com)

(Borítókép: Patkányokkal küzdő házaspár. Fotó: Northfoto)