Nagy hír érkezett a Netflix részéről: végre kiderült, mikor tér vissza a Nyerd meg az életed második évada.

Az első évad óriási sikert aratott, milliókat kápráztatott el világszerte, és most a folytatás még több izgalmat ígér. A sorozat alapsztorija már ismert: 456 ember, akiket anyagi csőd fenyeget, egy brutális játékban mérkőzik meg, ahol a tét nem kevesebb, mint 45,6 milliárd won. A játék szabályai egyszerűek: vagy nyersz, vagy meghalsz.

A rajongók körében különösen nagy várakozás előzte meg az új évad bejelentését. Az előzetesből kiderül, hogy az új évad még több izgalmat és fordulatot ígér, miközben a kedvelt karakterek közül többen is visszatérnek, hogy újra megmérettessék magukat. A rendező, Hvang Donghjok, aki az első évad sikerén felbuzdulva vállalkozott a folytatásra, ígéri, hogy a második évad minden várakozást felülmúl majd – írja a  ladbible.com

Az előzetes szerint a játékok még veszélyesebbek és kiszámíthatatlanabbak lesznek, a karakterek sorsa pedig még inkább összekuszálódik, így a nézők számára garantáltan izgalmas és fordulatos élményben lesz részük. Seong Gi-hun, a sorozat egyik főszereplője, aki az első évad végén bosszút esküdött, visszatér, hogy befejezze, amit elkezdett. A rajongók már most találgatják, vajon sikerül-e neki megvalósítania céljait a véres játékban.

Készüljön mindenki, mert a Nyerd meg az életed második évada minden eddiginél izgalmasabb lesz! Ne felejtsük el, 2024. december 26-án mindent megtudhatunk.

(Borítókép: Nyerd meg az életed filmrészlet. Fotó: Noh Juhan / Netflix)