Anthony Ammirati, a francia rúdugró különös balesete miatt maradt le az olimpiai döntőről, és az eset gyorsan mémmé vált a közösségi médiában.

A párizsi olimpián egy fiatal francia rúdugró, Anthony Ammirati, szokatlan módon hívta fel magára a figyelmet. A 21 éves sportoló éppen a döntőbe jutásért küzdött, amikor különös baleset történt: a hímtagja érintette meg és verte le a magasra tűzött rudat, ezzel veszítve el a továbbjutás esélyét – írja a Variety

Az eset nemcsak a közönséget, hanem a sportriportereket is megdöbbentette, és hamarosan humoros mémek és feliratok sora kezdett el terjedni a közösségi médiában. Az X platformon (az egykori Twitteren) például így fogalmaztak:

Amikor olimpiai érmet akarsz nyerni, de a hatalmas férfiasságod miatt nem sikerül, miközben az egész világ lassítva nézi a felvételt.

Anthony Ammirati különleges balesete így nemcsak sportteljesítménye miatt, hanem egy sajnálatos incidens kapcsán is emlékezetes marad, amely gyorsan kultikus státuszt kapott az interneten.

(Borítókép: Anthony Ammirati. Fotó: Getty Images)