Stirling Cooper korábbi felnőttfilmes egy ideje tanácsadóként segít a férfiaknak abban, hogy tökéletes szeretőkké váljanak, és ezzel javítsák a kapcsolataikat.

Stirling Cooper, aki 2020-ban hagyta ott az ausztrál felnőttfilmes világot, ma már teljes mértékben az oktatásnak szenteli az életét. Küldetése, hogy a férfiakat arra tanítsa, hogyan válhatnak olyan szeretőkké, amilyenekre a partnereik vágynak – írja a DailyMail.

A tanácsadó szerint a „piszkos beszéd” kulcsfontosságú technika, amellyel drasztikusan felgyorsítható a nők orgazmusa, még fizikai érintkezés nélkül is.

A nők agya a legnagyobb nemi szervük. Ha egy férfi helyesen alkalmazza a piszkos beszédet, akár meg is felezheti az időt, amíg a nő eléri az orgazmust

– fejtette ki az egykori pornósztár, aki jelenleg több mint 200 ezer követővel büszkélkedhet a közösségi médiában. A YouTube-on többek között népszerű önsegítő videókat is közzétesz. Ezekben olyan témákat érint, mint a merevedési zavarok, a szexuális vágy fokozása és a dominancia a hálószobában. Elmondása szerint az általa tanított férfiak úgy érzik, mintha az együttléteik során újra átélnék a nászútjukat, újraélesztve ezzel a kapcsolatukat. Hitvallása szerint a szexuális vágy az agyban kezdődik, és a gondolatok nagy szerepet játszanak abban, hogy a nők élvezik-e az együttlétet. Éppen ezért úgy véli, hogy a hálószobai pikáns beszéd nagyon hatásos lehet, de fontos, hogy a párok először beszéljék át, mi az elfogadható számukra.

A Men’s Health magazin felmérése szerint a nők 92 százaléka élvezi a pikáns beszédet a hálószobában. Stirling Cooper kiemelte, hogy módszerei figyelembe veszik a nők vágyott biztonságérzetét, miközben kielégítik a legfontosabb vágyaikat is.

Az ausztrál férfi vallja, hogy a nőknek szükségük van gondoskodásra, de ugyanakkor élvezik a határozott, erős férfi jelenlétét is.

Cooper egyébként már három éve nem vesz részt a felnőttfilm-iparban, sőt határozottan elutasítja azt. „2020-ban vonultam vissza a felnőttek szórakoztatásától, és fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem támogatom ezt az ipart” – mondta határozottan.

(Borítókép: Stirling Cooper. Fotó: Northfoto)