A sportoló eddig is gyakran megmutatta bájait rajongóinak, most viszont az egész világ láthatta, hogyan örül a sikernek.

Alysha Newman a kanadai olimpiai csapat tagja, aki most egy csodálatos bronzérmet szerzett hazájának magasugrásban. Ám a gyönyörű atlétát nem csak azok ismerhetik, akik járatosak a sport világában, ugyanis Newman arról is híres, hogy egyáltalán nem szégyenlős, így egy OnlyFans oldalt is működtet, ahol valószínűleg többen követik kimunkált mozdulatait, mint a sportcsarnokokban. (Új követőinek az ötkarikás játékok tiszteletére még engedményt is adott.)

Természetesen most, az olimpián milliókhoz is eljutott, amikor – megdöntve a kanadai országos csúcsot – 4,85 métert átugorva harmadik lett a magasugrás döntőjében. A szexi Newman ki is használta a hatalmas közönséget, és a sikeres ugrás után, amikor megtudta, hogy övé a bronzérem, egy vadító twerkelést mutatott be a tömegnek, és a kamerákba mosolyogva.

Az interneten természetesen azonnal szenzáció lett az előadása, és egyesekben lelkében némi turbulanciát is keltett, ám a többségtől kétségtelenül 10-es pontszámot kapott.

(Bored Panda)

(Borítókép: Alysha Newman. Fotó: Getty Images)