Egy Disney-rajongó család csak azért költözött Tennessee-ből Orlandóba, hogy mindennap élvezhessék Disneyland varázslatos világát.

Haley Sisk és férje, Austin Sisk egy igazán meglepő döntést hozott, amikor úgy határoztak, hogy családjukkal együtt elköltöznek a floridai Orlandóba. A pár, amelynek tagjai 2016-ban a Hamupipőke kastélyban jegyezték el egymást, mindig is különleges kapcsolatban álltak a Disney világával. Ez a szeretet odáig vezetett, hogy 2024 júliusában úgy döntöttek, elhagyják Tennessee-ben található otthonukat és Orlandóba költöznek, hogy mindennap élvezhessék Disneyland varázslatos világát.

Haley Sisk, aki gyerekkorában szeretett bele a Disney-filmekbe, már 12 alkalommal látogatta meg a helyet, ötször azóta, hogy a család Floridába költözött. Az otthon maradó édesanya elmondta, hogy a Disney élmények hatalmas örömet okoznak a családnak, különösen a három gyereküknek: az 5 éves Everlynek, a 2 éves Rydernek és a mindössze 11 hónapos Ellának.

Akár csak egy órát töltünk el a parkban, akár egy teljes napot, mindig boldogságot és békét érzünk,

és látjuk, hogy gyermekeink arca felragyog, amikor a kedvenc karaktereiket látják” – mesélte Haley Sisk.

A család elmondása szerint a költözés nagy áldozattal járt, hiszen 9 órányi távolságra kerültek más családtagjaiktól, akik Knoxville-ben maradtak.

Ennek ellenére Haley Sisk és Austin Sisk biztos abban, hogy megérte a lépés, mivel így a gyerekeik gyerekkorának nagy részét ebben a varázslatos világban tölthetik. „Disneyland egy olyan hely, amely rengeteg örömet hoz nekünk, és mindennap emlékeket gyűjthetünk a gyerekeinkkel” – tette hozzá Haley Sisk.

A pár évi 2997 dollárt, vagyis mintegy 1 millió forintot költ belépőkre, de a legkisebb két gyerekük még ingyen járhat a parkba, mivel 3 éven aluliaknak nem kell jegyet venni.

Haley Sisk elmondása szerint a parkolás ingyenes, és számos egyéb dolog kedvezményes a parkban, ami nagy könnyebbséget jelent a család számára.

„Minden lehetőséget megragadunk, hogy a elmenjünk Disneylandbe. Ez egy olyan hely, ahol mindennap varázslatos emlékeket szerezhetünk” – zárta gondolatait Haley Sisk.

(New York Post)

(Borítókép: Haley Sisk és családja. Fotó: Northfoto)