A vak jós szerint 2025-ben világvégére számíthatunk.

A gyermekkorában megvakult bolgár jósnő, Baba Vanga próféciái több alkalommal is igaznak bizonyultak már: megjövendölte többek között a csernobili atomerőmű-balesetet, a Szovjetunió felbomlását, Sztálin halálának dátumát, de Diana hercegné halálát, valamint a 2001. szeptember 11-ei terrortámadásokat is.

A fentiek tekintetében nem csoda, hogy Baba Vanga jóslatait mára a legtöbb ember komolyan veszi. Az emberek már a bolgár jövendőmondó 2025-ös jóslatait fürkészik, és ez alapján újabb nehéz év következik az emberiség történetében. Íme néhány jóslat a jövő évre vonatkozóan:

  • 2025-ben kezdődik az apokalipszis, azaz a világvége,
  • tovább olvadnak a jégsapkák;
  • háború fog dúlni a Marsért;
  • valamint egy 2025-ös európai konfliktus igencsak megtépázza Európa lakosságát is. 

Vannak még vészjósló próféciák

A kataklizma tehát 2025-ben kezdődik, de 2028-ra például Baba Vanga azt jósolja, hogy az emberek feltehetően felfedezik majd a Vénusz energiapotenciáljait. 2033-ban drasztikus tengerszint-emelkedésre számíthatunk a sarki jégsapkák teljes elolvadása miatt, a távolabbi jövőt illetően pedig a bolgár asszony szerint 2076-ra globálisan újra elterjed majd a kommunizmus, 2130-ban az embereknek sikerül kapcsolatba lépni a földönkívüli lényekkel, míg egy évszázaddal később globális szárazság várható, ami tovább súlyosbítja a klímaváltozás hatásait.

(femcafe)

(Borítókép: Jósnő. Illusztráció: Renphoto/Getty)